0

Många turer

Det har varit många turer med SOS International angående min fars hemresa från Thailand. Men nu äntligen verkar allt vara klart.

Far har själv varit i kontakt med SOS International nu och fått reda på när hans och flickvännens flyg hem går. Tydligen kommer de hem till Sverige en dag senare än de från början var planerat, men viktigast är ju inte när han kommer, utan att han faktiskt kommer hem och dessutom levande.
 
Länge trodde jag att han skulle komma hem med samma plan som planerat, men tydligen kunde inte SOS International få till det så att det var möjligt, eftersom de vill att han reser hem tillsammans med sjukvårdskunnig personal. Vilket ju är fullt förståligt med tanke på hur otroligt sjuk han faktiskt varit.
 
Något som dessutom är otroligt positivt är att han faktiskt inte har behövt någon dialys sedan 12 mars, så vem vet.. Hoppas att det fortsätter så, men det får tiden utvisa.
 
Både läkarna i Thailand och läkarna på SOS International trodde att han skulle dö när han var som sämst och att han har återhämtat sig så pass som han faktiskt har är inget annat än ett mirakel.
 
Tidigare trodde jag inte på mirakel och under, men denna händelse har helt klart fått mig att tänka om.
 
Ett stort tack vill jag också ge till den läkare på SOS International som lagt ned tid på att prata med mig i telefon och förklara det jag inte förstått både då jag var på plats i Thailand och sen när jag kom hem, och alla mail han har sänt. De har verkligen gjort det hela lättare att hantera! Jag kände att någon faktiskt förstod min oro och maktlöshet och tog sig tiden att prata med mig och lugna mig. Det kommer jag aldrig att glömma. Tack!