Fiskpudding
Jag gjorde det enkellt för mig.
Detta behövs:
- Fryst fiskblock
- Ris
- Fiskbuljong
- Salt
- Citronpeppar
- Bregott
- Ägg
- Ströbröd
Steg 1:
Jag tinade fiskblocket, sen kokade jag det med vatten, salt, citronpeppar och en klick smör.
Steg 2:
Riset kokade jag i riskokaren med en tärning fiskbulong.
Steg 3:
Jag tog fram en bytta och mosade den kokta fisken i, blandade i det kokta riset, kryddade med lite mer citronpeppar, blandade i två ägg.
Steg 4:
Hälde över hela röran i en ugnsfast form, strödde lite ströbröd över allt. Sen stälde jag in det i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Steg 5:
Serverade fiskpuddingen med lite smält bregott.
Fisk
Styrka 0/5