0

Oförklarkligt och Övernaturligt


Hur är det med er? Tror ni på det övernaturliga? När jag var barn hände det att jag vaknade på natten och såg en skepnad i dörrhålet till mitt rum. När jag sedan beskrev hur personen såg ut så berättade min mor att jag beskrev hennes mamma som jag då aldrig sett. Min mormor dog då min mor var endast 7 år. Vid den tid då detta hände hade jag ännu inte sett min mormor på kort.
 
Några år senare var jag på Vattenfestivalen med min bror. Då såg jag att de hade ett spåtält där det satt en spåkvinna. Nyfiken som jag var så gick jag givetvis in. Någon gång måste ju vara den första. Hon berättade då att jag skulle uppleva stora oväntade förändringar i mitt liv, att jag skulle uppleva den sanna kärleken, men också härtesorg. Detta visade sig stämma eftersom jag måna år senare gjorde en flytt, träffade en kille och blev kär i. Några år senare gjorde jag en ny flytt, träffade en ny kille, gifte mig och fick barn. Kort efter att mitt andra barn fötts så dog min första kärlek av en sjukdom. 
 
Har du någon gång spått dig, visade sig något stämma, nu med facit på hand? Om du är intresserad men ännu nte varit i kontakt med någon Sierska så tycker jag att det är hög tid nu. Din Sierska är bara ett knappklick bort. Är du 18 år och ny kund så har de ust nu en kampan där du kan ringa gratis och prata med en Sierska i 3 minuter.