0

Möbler - en del av livet

Jag vet inte hur du tänker, men i mitt huvud är möbler liksom en del av livet. Det blev än mer påtagligt då jag sepparerade. Jag insåg liksom hur lite möbler jag faktiskt hade och det går inte att komma ifrån att möbler är en lyx som underlättar livet enormt och gör det så mycket bekvämare.
 
Jag verkligen hatar att gå i möbelaffärer, Jag ser så mycket jag vill ha som jag ändå inte har råd med. Däremot älskar ja att titta i möbelaffärer online. Inne på WeGot som inte bara är en möbelaffär belägen i Malmö utan även en onlinebutik har jag nu suttit en bra stund och tittat på bäddsoffor. Bäddsoffor tillhör den kattegorin av möbler som ligger mig väldigt varmt om härat. Det är nämligen inte bara en möbel för tvhäng utan kan lätt göras om till övernattningsplats för en vän eller annan tillfällig besökare. Detta utan att det ser ut som att hemmet bara består av sängar.
 
Beställer du från WeGot så har de väldigt snabb leverans på 1-4 dagar. Frakten kostar som mest 695:-. Det som är riktigt bra är ju den snabba leveransen. Många gånger kan man ju tyvärr få vänta i flera veckor på de möbler man beställt.
 
Jag är själv otroligt glad över min egen bäddsoffa som påminner lite om den som är här på bild. Sen till sommaren blir det dags att börja leta möbler att ha på balkongen och till dess tittar jag på sidor online för att få inspiration.
 
Vad har du för favoritmöbler?