0

Inför besöket

Jag hatar verkligen att städa, men ibland är det liksom nödvändigt, som idag till exempel. Här hemma har ja en hund jag verkligen älskar, men hon löper och inte är hon den renligaste tiken under löpnngen heller så ni kan ju tänka er själva hur golven ser ut efter några dagar.
 
Min mor och henne sambo skulle komma hit på besök idag och samtidigt passa på att hjälpa mig lite här hemma med att sätta upp en tavla på en vägg, en krok för hundens koppel, en klocka och lite andra småsaker. Medan de var här bjöd jag även på middag.
 
Men innan de kom hade jag fullt upp med att dammsuga alla golv och skura. Trist men nödvändigt. Allt för många gånger har jag drömt om att helt enkellt skita i städningen och låta någon annan ta hand om det, Men samtidigt... ja det är ju mitt hem.
 
Nu när vi är inne på ämnet städning så har jag ett tips till alla er läsare, men kanske framförallt till er som bor i stockholm. Varför inte unna sig lyxen att låta någon annan ta hand om er hemstädning, eller er kommande flyttstädning, kanske fönterputsningen? Gå in här och läs mer om städning som andra kan göra åt er. Har ni råd tycker jag att ni med ått samvete skall ta chansen, ni får mer tid att göra det ni vill samtidigt som ni bidrar till att skapa fler arbetstillfällen. Win Win med andra ord. Just nu har Hemstädning i Stockholm dessutom ett supererbjudande, 10% rabatt på flyttstädning som bokas nu under november, så ni som vet att ni snart ska flytta, skynda er att boka er flyttstädning.
 
Företaet städar både åt andra företa samt hemma hos privatpersoner. Går ni in på deras sida och klickar på "begär offert" så får ni upp flera olika alternativ på städning som de erbjuder. Där klickar ni i det som är aktuellt för er, vad ni vill ha städat, hur ni bor erc. Glöm bara inte bort att ange era kontaktuppgifter så de kan återkoppa till er när de mottagit er frågeställning.
 
Tänk så skönt att slippa städa... Deras hemstädning kostar 170:-/timme, visst är det värt det för att få id att pyssla med sin egen hobby, träffa vänner, umgås med familjen m.m?