0

Däckbyte - Ett ansvar!

Många av er har bil, eller ar haft och ni vet ju lika bra som jag att det till det finns många förpliktelser och ansvar. Man måste tex se till att man alltid har bra däck anpassade utifrån bil, behov och säsong, men det är inte alltid det lättaste, för det är ju en smärre djungel att hitta rätt i.
 
Själv har jag tidigare år ägnat åtskilliga timmar åt att leta däck och jämöra priser på nätet innan jag slutligen slagit till.
 
Nu har jag äntligen hittat en riktigt bra sida som jag vill tipsa er alla om. Nordendäck är absolut värd ett besök. Där kan ni förutom massa bra tips inför däckbytet även hitta både sommar och vinterdäck. Har ni svårt att hitta rätt finns en liten fiffig mojäng, på startsidan inns nämligen en grön liten ruta. Där skriver ni bara in er bils registreringsnummer så får ni fram en lista med förslag på däck som pasar just er bil. Kan det bli enklare än så?

När du står i begrepp att beställa från Nordendäck som för övrigt har riktigt bra priser så kan du välja om du vill ha leveransen hem till dig eller om du hellre vill att däcken skall skickas till någon av Nordendäcks alla sammarbetspartners. Då behöver du bara boka in tiden för själva däckbytet.
 
Ett stort plus i kanten också för att Nordendäck erbjuder flera olika betalalternativ vilket gör att även de utan möjlighet till Visa kort kan handla från dem. Underbart!

Så till ditt nästa däckbyte, kila in på Nordendäck och titta. =)