2

Nanny McPhee och den magiska skrällen (2010)

Denna gång besöker Nanny McPhee en plågad ung mor, Isabel, som försöker driva familjefarmen medan hennes man är borta i krig. Men väl där inser Nanny McPhee att fru Greens barn själva utkämpar ett krig, mot deras  två bortskämda kusiner från staden som just flyttat in och vägrar lämna  dem i fred. Med hjälp av bland annat en flygande motorcykel, en staty  som plötsligt kommer till liv, en trädklättrande griskulting och en  babyelefant som dyker upp både här och där, använder Nanny McPhee sin  magi för att lära farmens stygga barn fem nya läxor.
 Filmkategori: Familjefilm
Språk: Engelska
Text: Svenska
 
Mina tankar om filmen:
Jag gillar alla ilmer med Nanny McPhee, det är en sådan härlig balans mellan sådant man känner igen från sin egen vardag som förälder och totalt oväntade saker och såklart lite magi. Verkligen värd att se!
 
 
1 Eriiza:

Man kan gå/åka till akutpsyk, få träffa en läkare och han/hon får bedöma om man är i ett tillstånd då man faktiskt behöver läggas in.
Så ofta kan man bli inlagd på det viset.

Har skrivit nu om vad som hände.

Svar: Var in och läste igår men var för trött för att kommentera... Helt sjukt hur du blev behandlad. Sådanna borde inte få jobba med människor... *KRAM*
aspieblogg.se

Åh kanske skall kolla på den? tack för tipset!

Svar: Så lite så...
aspieblogg.se