0

Storfrämmande inledde helgen

Lagom till lunch testade Jojohan att göra pizzabullar för första gången med ett färdigt pizzakit. De såg ju lite skumma ut, men det var absolut inget fel på smaken.
 
Lagom till pizzabullarna var klara att ta ut ur ugnen så var det dags att gå 
ut för att möta Busfia och svärfar som kom för att lämna Elmo. De skall ju resa bort så då skall Elmo vara med oss. 
 
Svärfar var också snäll och tog med lite saker åt mig så jag slipper släpa på dem på måndag.
 
Medan vi väntade på att de skulle komma så passade Lillbus på att rasta Baloo med hjälp av sin snälla storebror.
 
 
Kort efter att de kommit så drog Lillbus iväg på egna äventyr med sin storasyster. (se videon nedan). Under den tiden passade jag på att sno åt mig lite "egentid". Så fort Elmo kom in så dröjde det inte lång stund innan han kände sig som hemma och lade sig på en av sina favoritplatser och vilade lite. 
 
Kort efter ringde Busfia och ville att jag skulle komma ut med lite sandleksaker. Efter ett blöjbyte och lite lek så ringde telefonen. Då fick vi ta en promenad iväg för att möta deras far som köpte lite saker åt mig. När vi gick för att möta upp deras far så dök plötsligt Felix upp tillsammans med ett gäng andra. De följde med och mötte barnens far. Sen drog vi vidare till lekplatsen vid den nybyggda skolan. Där dök det upp en massa barn som lekte med Lillbus och hennes leksaker.
 
Värmen var påtaglig så efter en stund kände vi att vi ville röra lite på oss. Jojohan som hade mött upp med hundarna följde med när vi så smått började röra oss mot Kvantum med några stopp på vägen.
Lillbus plockade sin första "blomma" som hon gav till mig när vi gick mot affären.
 
Väl framme vid affären så stannade jag utanför medan hela gänget gick in och köpte glass, dricka och sallader. Lillbus fick med sitt Paprikakort även en banan.
 
Själv gick jag in och köpte korv till mig och Lillbus när de andra hade kommit ut. Sen visade det sig att även Jojohan och Busfia ville ha så då skickade jag in Jojohan att köpa varsin korv även till dem.
 
Väl hemma igen så var Lillbus supertrött så hon fick lite att äta på en gång och efter det blev det ny blöja, pyjamas och sängen för lilla fröken. Hon hade ju hållit igång hela dagen så det var väl inte så konstigt att hon var trött.