0

En oplanerad utflykt

Förmiddagen idag tog vi det mest lugnt. Jag var hur trött som helst. Men sen på eftermiddagen ringde Busfia och frågade om vi var hemma och så kom hon hit en stund. Sen åkte vi tillsammans in till stan och vandrade planlöst runt i butiker. En tur in på Åhlens blev det, där köpte Busfia en mjukishund till Lillbus och jag köpte skumma kritor. En variant jag inte sett tidigare, men ja tänkte att de kunde passa i Lillbus låda med saker som hon bara får ha i köket.
 
Vad det lider lär jag nog få skaffa en större låda för det ändamålet ty hennes saker får inte längre plats riktigt. Men vad gör det. 
 
Sen blev det att vi traskade in på HM där jag faktiskt hittade shorts till mig som kändes ganska ok, och för ett överkomligt pris så det blev faktiskt två par.
 
När vi var klara kom Busfias farfar och hämtade henne medan Lillbus och jag tog bussen hem.
 
 Busfia och Lillbus på bussen
 
 Lillbus trivdes bra i barnstolen, där hon satt mitt emot sin storasyster på bussen.
 
När vi kom hem var det dags för en väldigt hungrig liten tjej att få sin middag. Som tur var så fanns det färdigt hemma, bara att värma så hon behövde inte vänta så länge.
 
Kritorna som köptes på Åhlens var vist roliga till mer än att bara rita med, de gick ju utmärkt att stapla dem också. Här är Lillbus djupt koncentrerad.