0

Som en upphakad stereo

Men blä... serriöst, nu börjar jag verkligen känna mig som en upphakad stereo som bara går på repeat
 
När jag sitter här och skriver så känns det lite som om alla våra dagar ser likadana ut. De gör de inte, men ja, vi har våra rutiner, måndag, onsdag och fredag är vi vanligtvis på öppna förskolan, så även idag då som ni säkerligen redan har förstått av bilderna. Tisdagar och torsdagar, ja då städar jag vanligen. Trist som satan, men även det måste ju såklart göras.
 
Hur som helst. När vi var på Öppna Förskolan så körde Lillnus sitt eget rece. Hon lekte med lego, med bilbanan och honn hängde i hemvrån. Sen blev det ju såklart några diskussioner. Inga hårda leksaker i rutschbanan, ja det är återkommande varje dag när vi är där. Sen verkar charmtrollet mitt ha kommit in i en period då hon anser att alla saker ska hon och ingen annan ha, så där får man styra upp ibland. Att ständigt ta leksaker från de andra barnen som oftast är mindre än henne är ju inte okay.
 
Idag ställdes hon inför ytterliggare en utmaning. På Öppna förskolan finns en liten kille som är yngre än henne. Han kommer ofta och gärna fram till mig och vill stå och pilla på min klocka som är väldigt intressant.
 
Tidigare har Lillbus inte brytt sig om det för då har hon varit fullt upptagen med sitt. Men idag var hon trött och lite gnällig så idag när han kröp fram till mig och ville stå hos mig en stund så visade Lillbus på en sida av svartsjuka som jag inte sett tidigare.
 
Men jag förklarade vänligt men bestämt att han vist fick stå hos mig och att det fanns plats för henne med och att jag tyckte lika mycket om henne även fast han stod hos mig.
 
Det verkar som om hon köpte det för hon klättrade resolut upp i soffan och satte sig mellan mig och pojkens mamma i soffan. Lite som om hon viste att grabben inte kunde klättra upp.
 
Fredrik kom och hämtade henne när hon ansåg sig vara klar på Öppna Förskolan och sen gick de två och handlade tillsammans. 
 
Hissen var fortfarande avstängd för reparationnär hon och Fredrik kom tillbaka så Marvelmannen fick gå ned och vakta Lillbus som sov i vagnen medan Fredrik bar upp allt och sen fick de tillsammans ta upp vagnen.
 
Jag passade på att vila en stund innan jag skulle göra mat för jag var otroligt trött. Till middag blev det sedan korvstråganoff och ris.