0

Annat löst folk

I detta inlägg kommer jag att pressentera personer som betyder mycket för mig och som då och då förekommer i min blogg.
 
 
Örjan
 
En helt unik och underbar norrländsk kille om för alltid kommer vara ett kärt minne. Han var min första pokvän, förta kärlek och bästa vän. En idag fast det har gått så många år sedan hans aldeles för tidgia död så kommer jag på mig med att vilja ringa till honom när något inträffar. Med onom kunde jag prata om precis allt.
 
Han var yngst i en syskonskara av på fyra. Han hade ett underbart skratt och ofta glimten i ögat, var alltid lite busig samtidigt som han var sådär norrländskt lugn. Han hade bott en period i Stockholm och jobbade då på en postterminal, men vantrivdes och valde att flytta hem till härliga Härjedalen igen.
 
Vi träffades då vi båda studerade på Bäckedals Folkhögskola i Sveg, sen började han jobba på Sykes, med teknik support för Telia, efter det blev det på Sågen i Sveg där han var anställd fram till sin för tidiga bortgång. Efter att ha googlat lite så har jag nu också sett att Sågen ar lagts ned och att samtliga anstälda varslats.

-- Läs här --
 
 
 
 
Catlady-SIS
 
Denna störtsköna unika tös har börjat ta stor del i mitt hjärta. Det känns som om jag har känt henne i hela mitt liv. Första gången jag träffade henne så kände jag direkt hur det klickade, allt bara kändes så rätt! Det var som om jag träffade någon jag på något mystiskt vis känt i hela mitt liv. Jag kände direkt att jag kunde vara mitt vanliga knasiga jag och bara köra på. Jag behövde inte ständigt vakta min tunga, det var så skönt att bara få vara sig själv med någon annan.
 
Goa underbara Catlady-SIS är en person som verkligen kan plocka fram mina positivare sidor även när jag är nere.
 
Trotts att vi inte träffats så många gånger och trotts ett geografiskt stort avstånd så är det få som står mig så nära som hon gör.
 
 
 
 
 
 
 Fröken Spontan
 
En mysig tjej som bryr sig på djupet och vill alla väl. Behöver man hjälp så finns hon där och stöttar. En händig "problemfixare", som kan det mesta från att baka underbara bakverk, föda upp små gröna "utomjordingar" (växter), till enklre möbelrenoveringar, måla möbler och underhålla och när det behövs avleda små trotsiga 2-åringar. Hon har inga problem att växla mellan att umgås med vuxna och att leka och roa exempelvis en trottsig och envis men underbar 2-åring. Precis som jag unik, finns ingen annan som hon.
 
  My powerwoman a.k.a Min Spindel
 
En alldeles fantastisk människa som jag är glad att jag fått äran att få träffa. Hon är en underbar "spindel" åt mig. Hon hjälper mig i vardagen när det behövs genom att bland annat spinna sitt nät runt omkring och hitta rätt vägar och rätt kontakter och trådar att dra i för att underlätta för mig.
 
När jag träffar henne så är det oftast som om jag får en injektion direkt in i mitt sömniga blodomlopp med massa glädje och energi. Det bidrar till att jag har lättare att leva utifrån mitt livsmotto: "Se en möjlighet i varje svårighet, inte en svårighet i varje möjlighet".
 
Jag blir glad av att träffa henne.