0

Städ, fix & ledsen tjej

Idag var orken nere på negativt tal och det var nästan omöjligt för mig att hålla mig vaken. Men lika omöjligt som det var att vara vaken var det även att vila middag. Typ inget har liksom känts bra idag. Men trotts det så motstod jag alla impulser som bara skrek nej nej nej inom mig och skrapade ihop lite ynklig energi och fixade lite på mitt datorbord.
 
Ok, i ärlighetens namn så kan det fixas ytterliggare för att bli ännu bättre ordning. Men om jag utgår från hur det såg ut då jag började och allt bara låg i et väldigt kaos som inte var överblickbart för fem öre, ja då är jag ändå rätt nöjd.
 
Någon dag hoppas jag på att ha energi nog för att även torka av fönsterbrädan och byta gardin till något mera juligt. Men ikväll lär det ju inte bli gjort i varjefall. Doch har i varjefall Lillbus rum fått en rejäl uppryckning idag. Saker har plockats upp och hennes matta har blivit dammsugen.
 
I morse fick jag även upp granen. Ok, julkulorna är inte på plats än och ljusen som hänger lite på sniskan i granen är inte alls anpassade för att hänga i en gran. Men det var vad jag hade just nu. De jag haft i granen tidigare år sitter så fint ute på balkongen just nu. Målet är att försöka få tag på någon ljusslinga som passar bättre 
att ha i granen. Men då lär det inte bli sådan med plastljus som ska klämmas fast på grenarna utan mera åt de hållet att ja bara kan typ "slänga upp de på granen och det ser fint ut".
 
Lillbus verkar ha kommit in i någon skum fas nu, kanske en utvecklingsfas. Hur som helst så hoppas jag att den är övergående.
 
Hon somnar som en glad tjej, men efter typ två timmars sömn så vaknar hon och är den olyckligaste tjejen på jorden och är inte nöjd med något alls.