0

Sand överallt

Idag gick Lillbus och jag iväg för att träffa Öppna Förskolan som idag hade lek på en lekplats nära hundrastgården.
 
Idag var det inte så många som kom dit, men det brydde sig inte Lillbus om. Det kom en mamma med sin lilla flicka och en pappa med sina båda grabbar. Lillbus passade såklart på att busa lite med pappan och sen även med mamman.
 
Sen rev hon såklart alla sandkakor som personalen gjorde.
 
 
Efter stt vi hade lekt med kompisarna så gick Lillbus och jag till Ica. Där var det minsan svalt och skönt så jag passade på att gå några varv extra inne på Ica bara för att det var skönt. Till mig och Lillbus blev det lite från salladsbaren och till Jojohan som är hemma blev det micromat. Äta bör man ju göra även fast det är varmt, men vem sjutton orkar stå i denna värme och laga mat. Inte jag i varjefall. *pust*
 
Jag köpte även en macka som personalen på Ica var gulliga och gjorde direkt åt mig så den blev utan tomat. De stora tomaterna kliar så vansinnigt i munnen så de vill jag helst undvika. En dricka till blev det också. SEn påbörjade jag promenaden hem och då dröjde det inte många minuter inan Lillbus hade somnat i vagnen. Hon såg minsan ut att ha det riktigt skönt där.
 
När hon somnat så satte jag mig ned en stund uppe vid parken nära kommunhuset och åt min macka och drack. En välbehövelig och välkommen paus. Lillbus hade ju fikat i lekparken. Efter en stund mötte Jojohan och Baloo upp och vi gick tillsammans och lämnade in ett papper han hade. Efter det tog jag Baloo och gick före hem medan Jojohan fick gå och köpa dressingen jag hade missat.
 
Vi kom tillbaka till gården lagom till jag skulle träffa en tjej och då vaknade även Lillbus. Jag hade sparat en bit macka som hon fick och sen efter det tryckte hon även i sig en banan innan vi gick hem.
 
När vi gick till parken på morgonen så passade vi på att gå förbi nya skolan som de håller på att bygga. Tog lite fina kort där.