0

Tjejdag på stan

Igår firades Lillbus hemma hos Busfia. Inlägg om det kommer senare. När vi åkte hem glömde jag min midjeväska hemma hos Busfia så istället blev det ändrade planer och jag åkte in till Nyköping idag med.
 
Det slutade med att jag, Lillbus och Fröken Spontan åkte iväg tillsammans. Sen mötte Busfia upp oss och vi ägnade en bra stund i Påljungshage tillsammans där vi kikade på skor, jag köpte byxor, gick in på apoteket. Lite handling inne på Citygross blev det och ett besök in på Dollarstore.
 
Efter det åkte vi hem till Busfia en stund. Kelade lite Jordmus, fikade och satt och snackade lite.
 
Lillbus och Busfia gick ut på en liten prommenad med Elmo.
 
Sen avslutade vi med ett besök på Brandkärrs Kvarterskrog. Förr har jag bara sett stället. Besökte det inte förrän efter att Busfia hade flyttat dit och nu efter det, tja. Det är mitt nya favoritställe. Ägaren kan verkligen konsten att göra just de pizzor jag vill ha. Exempelvis inbakad pizza med köttfärs, lök och champinjoner. Självklart ost också och tomatsåsen, ja den ska ju vara inuti pizzan. Annars är det ingen pizza, då är det en varm macka. 
 
Ställena här hemma har en förmåga att antingen glömma tomatsåsen helt, eller ge den i en burk bredvid och det är ju verkligen inte samma sak.
 
Väl tillbaka på hemmaplan så blev det en tur till utlänningsaffärn.