0

Lite fynd och en avklarad ide

 
Igår hade jag la första gången på ett tag. Målet var inställt på att ta mig till Påljungshage och fixa en present till Marvelmannen som fyller 18 år nu på lördag.
 
I vanliga fall har jag oftast ingen aning om vad jag ska ge honom. Men den här gången hade jag funderat länge och hade faktiskt en plan. Efter en stunds letande så hittade jag vad jag hade tänkt mig.
 
Passade även på att möta Elmo och Busfia så jag kunde lämna tillbaka limpistolen som jag hade lånat samt få en bestickskorg som jag bett henne att köpa åt mig. Jag upptäckte nämligen hur praktisk hennes var och ville ha en likadan eftersom jag tröttnat på den jag hade som ständigt ramlade i golvet.
Busfia upptäckte mitt öga och hävdade att jag blivit en läskig demon.
 
Eftersom jag fortfarande inte känner mig helt återställd efter min envisa förkylning som totalt klubbade mig så fick Busfia hjälpa mig lite genom att gå in och kolla priser på presenttankarna jag hade. Under tiden roade jag mig lite med Elmo. Eller ja, han kröp in i min jacka och spejade efter Busfia.
 
Sen passade jag Elmo medan hon gick in en vända på Citygross. Elmo följde under tiden med mig in på Hööks där han var smakråd och hjälpte mig att pröva ut ett koppel till hans bror Baloo (min hund)
 
Det tidigare kopplet jag hade är inte längre så fräscht så jag har senaste tiden bara använt flexikoppel på Baloo. Men nu har han ett fint vinrött koppel. Tyvärr fanns det inte så mycket att välja på i den prisklass jag hade satt, endast det vinröda som både Elmo och jag tyckte passade Baloo bäst samt ett blått och ett riktigt lila.
 
Just när det gäller saker för hund så tycker jag många gånger att Hööks har bättre priser än Arken Zoo till exempel. Speciellt när det gäller koppel, halsband och selar. Ok, urvalet är ju inte detsamma. Inne på Arken Zoo finns det oftast betydligt större sortiment, men så är det också mycket dyrare.
 
När Elmo och Busfia drag hem till sig så var det nästan en timma kvar till bussen skulle komma så då fixade jag några till ärenden under tiden samt hittade lite strumpor att fylla på mitt strumpförråd med.