1

Efter mötet

Även "små" saker som ett möte och fylla i en ansökan kan bokstavligen suga musten ur mig. 
 
Sådant som för andra inte kräver så mycket mental energi kan göra att jag känner mig mentalt slut boch behöver rätt lång tid för återhämtning.
 
Det som är så frustrerande är att även saker som jag vill göra som ger mig energi samtidigt gör mig hjärntrött och mentalt slut, det om något är svårt för min omgivning att förstå, men samtidigt, jag förstår det inte själv heller alla gånger.
 
Dock börjar jag lära mig att jag måste lyssna på kroppen för lyssnar jag inte på dess signaler, ja då blir uppförsbacken desto tuffare att klara av.
 
Jag vet inte, men jag tror detta hänger ihop med min Aspergers. Ibland är den min superstyrka, men först då jag är i situationer där jag känner att jag har kontrollen. Förlorar jag kontrollen är det inte "bara" jobbigt utan ibland så tufft att jag helt enkelt inte kan hantera stressen som uppstår och då kommer ångesten som ett brev på posten. 
 
Idag var jag iväg, träffade en person och fyllde i papper. Efter det blev det en tur till Kvantum. Chokladberoende som jag är så blev det ju såklart att choklad köptes. Men förutom det blev det även en dricka då jag var turstig och banan. Bananen åt jag upp rätt omgående och med den försvann största delen av chokladsuget, i varjefall för tillfället. Chokladen är än så länge i skrivandes stund oöppnad.
 
Köpte även fryspåsar då mina 5 liters tagit slut. De är perfekta då hela skålen med min hemmagjorda tonfiskröra får plats i den. Sen slank det såklart med lite fruktstänger till Lillbus.
1 Spinn:

Känner igen det där med att den mentala energin tar slut av minsta lilla. Håller fortfarande på att försöka lära mig vad jag klarar av och orkar med efter utmattningen. Var rädd om dig! Kram

Svar: Tack fina du. <3
aspieblogg.se