1

Lilla stora tjejen

Ikväll var vi över till Fröken Spontan. Tillsammans åt vi god mat och efter Lillbus tydliga önskemål så blev det kladdkaka till efterätt.
 
En stund efter när vi hade smält maten lite så gick vi och hämtade Lillbus läragåvagn och tog en promenad ned till centrum. 
 
Lillbus var hur nöjd som helst när hon fick gå själv med sin gåvagn. Hon fick dock motvilligt finna sig i att sitta i vagnen när vi gick ned till centrum. Men när vi gick därifrån så gick hon superstolt med sin gåvagn. Vid ett tillfälle lyckades hon välta med vagnen, men ledsen blev hon inte, mest överraskad. Dock dröjde det inte länge innan hon hade rest vagnen upp igen och därefter ställt sig själv upp. Sen såg jag på henne hur hennes leennde blev större och större när hon själv insåg vad hon gjort. Hon såg så stolt ut då.
 
Lilla stora tjejen gick i princip hela vägen hem från centrum. När hon inte gick med gåvagnen så höll hon mig och brorsan i varsin hand och knatade glatt på.
 
 
1 Sis:

Åh man missar så mycket när man bor långt bort ,:( det är så synd.
Ni får flytta upp så att vi är närmare varandra. Pözz sis

Svar: Jo... Avståndet är helt klart för långt... Om jag ändå haft en husvagn så hade ja ju kunnat ha den uppe hos er och ha som eget "krypin" sommartid iaf. :) Tyvärr är de ju itt så lätt att flytta med små barn när deras far också vill ha dem nära sig. =)
aspieblogg.se