0

Fika, besök och garderobsrens

 
Igår startade vi dagen med att gå till Anna-Karins bakstuga, där Jojohan bjöd sin lillasyster Lillbus på fika. Ni ser på bilderna ovan hur uppskattat fikat var.
 
När vi fikat blev det en tur in på Ica Kvantum för att jag behövde fixa mat till hundarna. Självklart glömde jag köpa tortillabröd så de fick Jojohan dra till Coop och fixa.
 
Sen drog han iväg för att fixa sitt helgjobb medan Lillbus och jag gick hem så hon kunde få lunch. Kort efter kom Fröken Spontan hit. Vi satt oich surrade en del, lekte med Lillbus på hennes rum och hade det allmänt mysigt.
 
Frammåt eftermiddagen kom Fröken Spontan på att hon ville göra korv stråganoff till middag och hon ville göra det här. Självklart fick hon det och jag slapåp därmed göra middag. Så skönt! Jag fick dessutom en liten paus då Fröken Spontan och Lillbus drog iväg på egna äventyr en liten stund.
 
Efter middagen blev det mera mys och lek med Lillbus på hennes rum, ja efter att jag hade laddat diskmaskinen då.
 
Så småningom blev det dags för ny blöja och pyjamas. De tog tid för söta lilla flickan att somna, men när hon väl gjort det så sov hon gott hela natten sen. Så skönt!
 
Medan hon försökte somna så gjorde jag i sällskap av Fröken Spontan en djupdykning i en av garderoberna i lillhallen. Fyllde en hel säck med gamla kläder som inte används, som var trasiga eller urväxta. Så otroligt skönt. Målet är att sakta men säkert gå igenom alla garderoberna och rensa ur. De behövs verkligen.
 
I garderoben hittade jag även en påse med saker från mamma, en påse jag saknat länge med 4 fulfina muggar med massa sentimentala minnen från min barndom. Den påsen packades upp och sen ska allt diskas innan de ska in i skåpet. För att inte få allt för mycket junk så gallrades 4 muggar ut för att få plats för de "nya" fulfina muggarna efter mamma.
 
När Lillbus sedan somnat så passade jag på att ta ut soporna och hundarna. Fröken Spontan följde med på kvällsturen med hundarna runt Breviksskolan, sen gick hon hem till sig och jag gick hem till mig för att varva ned.