2

Lite från idag och gårdagens shopping

Idag:
Först tänkte jag börja lite lätt och berätta om idag. Just idag har det inte hänt så väldans mycket.
 
När jag kom hem igår fick jag migrän, eller ja, den var på gång redan då jag var på väg hem så idag har ja mest känt mig som "dagen efter" och allmänt bomullsskalle.
 
Hur som helst så fick jag lite hjälp med att städa idag vilket behövdes. Jag hade en bänk här hemma som verkligen var en katastrofzon så igår när jag handlade så passade jag på att köpa 2 stycken lådor. Ja, de matchar kanske inte då den ena är genomskinlig och den andra är blå, men jag har en tanke med det också. Den blå innehåller nämligen Lillbus kökspyssel så som tex hennes kritor, en bok med babblarna, hennes popit, pedagogisk sand för inomhusbruk. Ja kort sagt, saker hon kan pyssla med i köket när vi är med och har uppsikt. 
 
 
Den andra lådan innehåller även den bara hennes saker, tex hennes gröt, fruktisar, grötisar, drycker, kakor, kex, fruktstänger m.m Hennes torrvaror helt enkelt. Innan låg allt som är i dessa båda lådor verkligen huller om buller på bänken i ett enda stort jättekaos. Nu är det lite mera organiserat och ser lite bättre ut, så nu är jag supernöjd.
 
När jag gick ut för att möta tjejen som hjälpte mig med städningen så passade jag även på att kolla postfacket. Döm om min överraskning då jag såg att mitt nya fina gröna plånboksfodral till min telefon hade kommit. 
Jag trodde nämligen att det skulle komma först imorgon (torsdag).

 
 
Igår:
En sak som jag letade efter igår när vi var iväg var en fläkt, men det visade sig vara rätt svårt att få tag på, Tyvärr var det slutsålt på alla ställen jag tittade på. Men som tur var så hittade Fröken Spontan en igår när hon fixade en sak på Ica Kvantum så jag swishade pengar till henne direkt så hon kunde köpa den åt mig. Våga chansa liksom, nu med kommande värmebölja som det varnats för så verkar det som om varenda en köper fläktar och jag själv, ja jag måste verkligen ha en för att klara av att vara i köket vissa dagar.
 
 En sak som kändes extra bra igår var att jag faktiskt tog med mig Fröken Spontan och Lillbus till ChopChop Asian Express. Ett ställe vi pratat om många gånger att vi ska äta på, men trotts det har det liksom aldrig riktigt blivit av. Oftast har vi hamnat på Max eller KFC istället. Men igår blev det av och jag tror faktiskt att Fröken Spontan blev positivt överraskad för hon åt en portion och gick sen och köpte en skål ris och åt även den. 
 
Lillbus gillade också maten och var nog rätt hungrig när vi kom dit för hon högg in direkt och mulade in allt hon kunde så fort det gick och lät sig verkligen väl smaka av maten.
 
Haklapp hade hon på sig, men tyvärr hjälpte den inte mycket då tösen råkade välta hela sin skål ned i sitt knä, men inte kan jag bli sur för det inte. Hon var ju så jätteduktig och plockade upp allt sen och lade tillbaka i skålen.
 
Men trotts det så behövde hon ett besök inne på toaletten och byta både blöja och kläder efteråt. Men nöjd var hon.
 
Ett besök inne på Lekia/Babya resulterade i ett inköp av Lillbus favoriter. Hon älskar Babblarna så denna gång blev det ett paket med GS serien. Sedan tidigare hade hon BD serien. Gissa om tösen blev glad då hennes far som var på besök hjälpte henne att öppna paketet. 
 
Sen fick hon en Pipmugg/flaska av Fröken Spontan som hon fick välja själv. Den är praktisk att ha med i min väska med mugghållare som jag köpte till vagnen. Ja, gårdagen blev en aning dyr, men jag tycker nog ändå att jag lyckades undvika de värsta inpulsköpen. det mesta var liksom sådant jag velat köpa länge.
 
Busfia mötte oss vid BT (Busstorget) och följde med oss hem en stund. Hon skulle vist leta reda på en sak i rummet hon fortfarande har kvar här. SEn efter en stund så åkte hon hem igen.
 
Väskan jag köpte är jag helnöjd med. Den gör det så mycket smidigare för mig att tex ta med dricka och hålla koll på nappar och sådant. Nu känns vagnen komplett liksom. Innan var det som om någonting saknades. Ja så var det även då yngsta sonen var liten. Vi hade en liknande vagnn med gonom, samma modell men en annan årgång och andra färger. Men i övrigt så är Emmaljunga Scooter den bästa vagn jag har haft. Ja inte de nyare modellerna med svängbara framhjul. De är säkert jättebekväma at köra på sommarväglag, men sen kommer ju vintern. Bäst tycker jag om att kunna ha samma vagn sommar som vinter och då är denna smidig.
 
När vi var inne på Rusta fastnade jag för detta helt underbara sängklädesset. Det är verkligen jag och lite retro. Snacka om lycka när jag fick det och självklart åkte det ned i sängen direkt då jag kom hem.
1 Anonym:

Wao wao härligt att du fick fixat backar som du sagt.
Helt perfekt.
Stolt

2 Anonym:

Wao wao härligt att du fick fixat backar som du sagt.
Helt perfekt.
Stolt

Svar: Tack <3
aspieblogg.se