0

Syskonmys och Babblare

Här har vi haft det riktigt mysigt. Lillbus
 storasyster Busfia är på besök och tillbringar nu för första gången på väldigt länge andra natten i rad hos oss. I förmiddags när vi vaknat till liv en aning så begav vi oss med cykel till Kvantum där vi inhandlade smörgåsar och dricka samt att Busfia köpte bland annat citron, vitlök och ingefära till någon mystisk drink hon skulle göra.
 
Sen begav vi oss till kyrkogården där vi satte oss och åt frukost, ja för Lillbus blev det lunch då. 
Sen efter ett tag drog vi vidare till en av lekplatserna som Lillbus gillar.

Efter en stunds lek så tyckte jag att det var dags att bege sig hem så Lillbus (och även jag fick vila lite). Lillbus tyckte då att jag var riktigt dum för hon hade just upptäckt tjusningen med rutschkana och kastade sig helt handlöst utför den med huvudet före. Jag däremot ansåg ju att det var bättre om hon först satte sig och sen åkte sittandes nedför. Det är något vi kommer att få jobba mera på, helt klart.
 
Väl hemma blev det före vilan en stunds lek i köket varpå Lillbus mer eller mindre dränkte mig med sina Babblare som enligt henne skulle klättra på mig.
 
 
Efter vilan gick vi över till Fröken Spontan och hade lite mys med henne, åt gott och avslutade med glass och sen en promenad till en av de utländska butikerna i närheten.
 
När vi kommit hem så satte vi oss och spelade lite kort. Lillbus var med en stund och satt med sin far. Men efter en stund började lilltjejen gnugga ögonen och bli lite extra gnällig, vilket är ett typiskt tecken för att hon blivit trött och behöver sova. När hon väl kom ned i sin säng så dröjde det inte allt för länge innan hon väl somnat. Busfia krossade oss andra rätt ordentligt i 500. När spelet var klart drog barnens far hem till sig.
 
Bildserien nedanför är från när vi fikade på kyrkogården nära min mammas grav.