0

Lillbus är ett storbus i lyxåk

Gårdagen gjorde mig fullständigt mentalt urvriden. Det märktes extra tydligt idag. Fy fabian vad svårt det var att komma upp ur sängen idag. Men till slut gick det.
 
Min far ringde mig igår när jag var som mest stressad och försökte hitta rätt på lasarettet. Han ringde idag igen och vi pratade en bra stund om det mesta. Tydligen har han försökt få tag på min bror rätt länge nu utan att ha lyckats. Han fick dock veta att jag hade fått ett sms på julafton och de gjorde väl att han kände lite lättnad. Men det är ju rätt jobbigt att brorsan aldrig svarar, inte ens på sms. Ett litet livstecken då och då vore inte fel.
 
Jag lyckades ju som sagt att ta mig upp ur sängen till slut och följde med och hämtade lillbus på dagis. Men jösses ett sådant storbus hon blivit. Hon busade massor med oss när vi kommit till dagis. Men till slut fick vi med oss henne hem.
 
Väl hemma satt vi kvar i bilen en stund medan Fredrik gick och hämtade pulkan. Han passade även på att hjälpa en granne att skotta lite från trappan och fram mot soptunnorna på parkeringen.
 
En glad lillbus blev parkerad i pulkan och sedan drog hennes far henne hela vägen hem. Väl hemma drog hon omkring på pulkan en stund själv medan Fredrik var ut med hundarna. Jag började skotta lite, men sen fick Fredrik slutföra skottandet.