2

Hjärnsläpp & kaos på affärn

Jag börjar med en positiv sak. Mina beställda poddar kom idag. Men sen blev det kaos för mig. Först såg jag två trevliga personer som hälsade, men kort efter det såg jag en personal från funktionsstöd. Då blev stressbägaren fylld och mer därtill. Men såklart blev det mera stress när jag kom till kassan för betalning av självscannade varor.
 
Först läste jag frågan "gick scanningen bra", svarade ja på det. Men självklart var ju frågan jag svarade på "behöver du hjälp". En stor röd lampa började då snurra vid kassan där jag stod. En personal kom och så visade det sig vara delavstämning vilket i sig var snabbt avklarat. Det var ju bara 3 varor. Men sen för att slutföra köpet behövdes ju då såklart en kod. Totalt hjärnsläpp, vad sjutton var det för kod. Vänder mig mot Fredrik för att få hjälp. Men nä, det gick ju inte så bra då jorden typ ätit upp honom,
 
Till slut kopplade min hjärna att jag behövde ringa sonen. Det var ju hans kort eftersom jag handlade åt honom. När jag fått honom på tråden så kändes det som en evighet, men det var nog inte ens en minut ja fick vänta innan han fått fram vad det var för kod.
 
*Pust*
 
1 Anonym:

Jag har för mig att jag svarade "rätt" på frågan om scanningen gått sist, fick delavstämning ändå, men kanske utan blinkande larm. I mitt fall tror jag att det triggades av ett erbjudande om tio tacovaror för en hundralapp, där jag testade några varor och sedan ångrade mig och sen lyckades scanna in en av varorna igen när jag försökte ta bort den. Det blev misstänkt många på och avscanningar på kort tid, men det blev rätt till slut.

2 Spinn (igen) :

Jag blev nog också lite skärrad/distraherad av upplevelsen för jag höll på att glömma att slutföra betalningen.

Svar: Jo, det är otroligt lätt hänt har jag upptäckt.
aspieblogg.se