0

Du fattas mig

 
Du fattas mig lilla mamma. Idag var saknaden och tomheten du lämnade extra tung att bära. Om det är för att du skulle ha fyllt 71 år idag vet jag inte. Det kan lika väl vara för att det har hänt så otroligt mycket i mitt liv den senaste tiden, saker som jag velat dela med dig, men inte kunnat. I varje fall inte på det sätt som är det lättaste och vanligaste för mig. Jag kan varken ringa eller skriva till dig. Vist, jag tror ju på något vis att du ändå vet vad som händer i mitt liv, men det kan ändå aldrig bli som det har varit och det saknar jag.
 
Efter att vi varit till affärn och jag pratat lite med en äldre dam med rollator så blev det även ett besök till dig mamma för att tända dina lyktor. Självklart ska det lysa fint hos dig en dag som denna, även fast massa vit snö kommit. Såg även att många av dina "grannar" hade sina lyktor tända.
 
Postnord överraskade dessutom idag också. Natten till torsdag beställde jag nytt plånboksfodral till min mobil eftersom det jag hade höll på att gå sönder. Måste säga att det var en överraskande snabb leverans, de kom nämligen redan idag.
 
Sen har vi skottat idag igen. Ett evigt skottande. Känner mig så mätt på snö nu.