1

Crippa, Linnea, Anjo - Youtube exploderar

 
Ingen kan väll ha missat dramat som kretsar kring Crippa och Linnea nu på youtube. Efter Anjos besök med pågående livesändning så har youtube fullkomligt exploderat. Har man missat det har man nog tillbringat mer tid "under en sten" än vad jag har. Jag brukar vanligen vara både "blind och döv" om vad som  sker på nätet. I varjefall om man ska fråga mina barn.
 
Jag hade aldrig tänkt blanda mig i detta, men nu gör jag det ändå även om så aldrig var tanken från början. Jag vill inte vara den som "kastar sten i ett glashus" eller "gömmer mig bakom en skärm".
 
I början var det ja, spännande att se på medan jag åt. Men nu. Den ena säger si, den andra säger så, den tredje tycker ditt och så vidare. Jag hade tänkt säga att det känns som pajkastning och sandlådekrig. Men ja finner faktiskt inga ord för vad jag tycker. Småbarn i sandlådan är ju både kloka och smarta om man tar det pedagogiskt med dem. Det får räcka i det ämnet.
 
Min dag då. Vi har kört iväg en del till tippen, ätit pizza till lunch och varit en snabbis in till "stan" och fixat några snabba ärenden. Ja det var nog det. Sen gjorde gubben otroligt god mat idag. Recept på det kommer komma i bloggen framöver. Men det var en kycklinginspirerad gryta med massa bambuskott, kokosmjölk m.m.
1 Spinn:

Känns som att jag var på Youtube halva dagen igår, utan att ha någon aning om vilka de där personerna är, men det är klart... Jag höll mig i min lista över avsnitt jag ville se senare, och har nog ändå lyckats träna upp algoritmerna någorlunda om att jag vill se stickpoddar, musik eller rensning.