0

Hämtad av hundarna

Idag är det en sådan dag då vi överraskade Lillbus vid hämtningen på dagis.
 
Någon ny håller på och flyttar in igen i huset så hissen var okuperad av massa möbler som skulle uppåt.
 
Det bidrog till att vi tog beslutet att gå till dagis utan vagn för att hämta Lillbus. Men hon har en viss förmåga att få som spagettiben när man kommit utanför grindarna till dagis. Det är som om hon är fylld av energi när hon hämtas för att sedan säcka ihop totalt bara man kommer utanför grindarna.
 
Men något hon nästan alltid vill göra är att få gå ut med sin (min) Baloo. Så idag gick vi till dagis tillsammans och hade båda hundarna med oss. Jag väntade utanför med hundarna medan Lillbus far gick in och hämtade henne. Med sig hade han Lillbus eget koppel till Baloo. Det fick hon i kapprummet när de var på väg ut. Redan när hon var inne på innergården på dagis så såg jag hur hon stolt kom prommenerande med kopplet i handen. Sen kom hon springandes rakt mot mig och hundarna, så jag var tvungen att säga åt henne att gå till grinden så hon kunde komma ut.
 
Det var en stolt liten stor tjej som fick gå hem med sin (min) hund i sitt koppel. På vägen plockades även lite blommor som hon stolt satte i ett glas vatten aldeles själv. 💚