0

Vanlife i campervan

Nu de senaste månaderna har jag börjat drömma allt mer om att någon gång få möjligheten att testa på vanlife i en campervan. Ännu ser det mörkt ut men drömma kan man ju alltid, att drömma kostar inget och under tiden har jag fastnat för några familjer vars vloggar jag följer på youtube. En av dem jag följer är Ribecka.
 
Jag har sett alla hennes senaste vloggar och nu har jag även plöjt bakåt och sett både vloggar från innan hon bildade familj och var ute och festade en del. Sen har jag följt henne och hennes utveckling tillsammans med den trogna följeslagaren Puck (hunden som för övrigt är otroligt söt).
 
En kille träffades, de gjorde en första byggserie och byggde en campervan i en van. Senare gjordes en ny byggserie då de byggde om en gammal skolbuss. Nu har familjelivet tagit vid och familjen har utökats med både en hund till och en otroligt söt dotter. 
 
Men det är inget vanligt svensson liv de lever. De fortsätter med vanlife även efter att ha fått barn. De följer sina hjärtan. Så otroligt inspirerande. Har ni inte redan sett familjens vloggar så gå in och kolla dem.
 
Själv längtar ja efter varje avsnitt, till och med avsnnitt då de är sjuka och mest sover och tittar på film lyckas de få till att bli helt magiska. Vilket liv.
 
Jag känner inte familjen och har aldrig träffat dem. Men skulle jag någon gång träffa dem så skulle jag nog sväva på moln av lycka. Både Ribecka och hela hennes familj är så otroligt grymt inspirerande.
 
Ni hittar Ribecka och hennes familj här.