0

Silver Fang

 
I de snöiga japanska bergen härjar den väldiga björnen Akakabuto. Detta hemska vidunder sätter skräck i alla som lever i området. Här föds den tigerrandiga akitahunden Gin. Han kommer att tränas till björnhund, precis som sin far Riki och farfar Shiro före honom, av den gamle jägaren Gohei Takeda. De tränar hårt och redan som valp är Gin en stark och otroligt snabb liten hund. En dag då de är ute och jagar träffar de på en stor flock med vildhundar som också verkar strida mot björnarna. Gins instinkter får honom att följa efter flocken. Han får då reda på att de tänker färdas runt i Japan för att finna de bästa och starkaste hannarna. Då de är tillräckligt många ska de besegra Akakaboto.
 
 
Gin bestämmer sig för att lämna Gohei och sin omtänksamme unga husse Daisuke för att tillsammans med gruppen börja det långa sökandet efter fler hannar. Och för att besegra Akakabuto.
 

 

Mina tankar om serien:
Såg serien första gången 2004 och jag bara älskar den. Verkligen värd att se, men svår att få tag på. Jag har fått leta länge innan jag till slut hittade den på svenska. Innan dess har ja bara hittat den på japanska förutom den jag såg 2004.
 
 
 
Har sett till och med Svårt att avgöra episoder och säsonger.
 Serien hittade jag på: Youtube