0

Gemensamt mellan bil & dator + youtubers

Har ni tänkt på vad en dator och en bil har gemensamt? Om inte. tänk på det. 😜
 
Min uppfattning, båda är bra när de fungerar, men går de sönder blir de ofta oväntade utgifter och båda är svåra att klara sig utan. Det krånglar liksom till vardagen.
 
Jepp, datorn jag använder sjunger på sista versen. Visst, det går säkerligen att sätta i instickskort i datorn och avaktivera de integrerade och de vore väl den logiska vägen att gå. Men när kostnaden för att laga vida överstiger kostnaden för att köpa komplett begagnat, då är det något som är snett tycker jag.
 
Förr följde jag slaviskt massa bloggar som jag läste så fort bloggaren skrivit ett nytt inlägg. Men numera verkar bloggare vara mera sällsynt. En del har lagt av helt och några har blivit youtubers. Idag följer jag ett gäng youtubers. Men om de bloggat innan eller inte vet jag inte. Här nedan kommer i varjefall några av de youtubers jag följer.
 
 
Livsstilsyoutubers
Julia & Jonas - Vi får följa deras annorlunda livsstilsval med året runt boende i deras campervan samt inköp av en ny buss som de ska bygga om. Deras kanal var den första jag började följa med folk som lever i campervan.
 
Lisa & Chris - Dem hittade jag genom Julia och Jonas. Helt klart ett härligt par att följa.
 
Ribecka - Även detta sköna par hittade jag till genom Julia och Jonas. Spännande att få se hur de lever och särskilt nu sedan de också fått en liten dotter.
 
Matyoutubers
 
Vinsmart - Tack och lov inte bara vin, utan mycket matlagning också. Jag gillar själv inte att laga mat, men att se hur de kan tillagas inspirerar mig.
 
Markus Aujalay - Betydligt mer pedagogiosk än en simpel kokbok. Hos honom hittar jag det mesta av de jag vill tillaga och inte vet hur.
 
Familjeyoutubers
 
Familjen Jungebrant - Familjen som hade en dotter och sedan fick trillinggrabbar.
 
The Swedish Family - En svensk familj som valt att vidga sina vyer och bosatt sig i Portugal med sina 3 barn. Minstingen går på dagis och de två äldre går i skola.