0

Pulled Pork med Bulgur

 
 
 
 
Detta använde jag:
  • Flytande margarin
  • Pulled Pork, smokey bbq
  • Morötter
  • Minimajs
  • Bulgur
  • Rydbergs klassiska bearnaisesås med dragon och persilja.
 
Steg 1:

Kokade upp bulgur i god tid så det var klart och hade svalnat innan jag påbörjade middagen.

 

Steg 2:

Skär upp de grönsaker du vill ha med i maten.

 

Steg 3:

Flytande margarin i wokpannan, sen hällde jag bara i Pulled Pork och lät det fräsa lite så jag kunde göra köttbitarna mindre. Hällde på morötter och minimajs samt såsen "Smokey bbq" som låg i förpackningen med Pulled Pork. 

Steg 4:

Jag lät allt fräsa ihop lite. Sen blandade jag i bulgur, som jag kokat tidigare under dagen.

 

Steg 5:
Jag lät allt wokas ihop och bli varmt. Sen vare maten klar att serveras. Till maten hade vi Rydbergs klassiska kalla bearnaisesås.

 Styrka 1/5

Med bra förberedelser så går rätten fort att färdigställa. Då jag valde Pulled Pork med smokey bbq så behövdes heller inga kryddor tillsättas. Klara och rena, naturliga smaker från matens ingredienser.  😍