0

Känslan av att vara avklädd

 
Det blev en tur till Öppna Förskolan även idag. Lika lugnt var det nu, endast två grabbar som kom förutom Lillbus men ingen av dem stannade så jättelänge.
 
Men jag däremot, ja kände mig vansinnigt naken. Hur sjutton lyckades jag med att glömma mobilen hemma? Hur kunde ja komma hela vägen till Öppna Förskolan innan ja ens upptäckte det. *helt otroligt*
 
Jag vet inte hur många gånger jag kom på mig själv med att försöka ta fram mobilen. Flera gånger kände jag i fickan för att ta fram mobilen för att tex ta ett foto, men det gick ju inte så bra.
 
Samma sak var det vid fikat då ja försökte ta fram mobilen för att swisha betalningen. Men de var justa, vi fick fika ändå så får vi betala på fredag. På fredag får dock Lillbus gå dit med sin far, för jag ska till tandläkaren och att vara på två ställen samtidigt tillhör inte precis mina starkaste styrkor.
 
Att mobilen saknades upptäckte jag relativt fort och eftersom jag inte visste var den var, men hoppades att jag glömt den kvar i lägenheten så testade jag att ringa till den genom telefonen som jag fick låna på Öppna Förskolan. Men ingen svarade. Testade då till Fredrik, men såklart kan jag bara hans gamla nummer utantill. Urk så naken känsla att inte veta var mobilen är. Men himlans tur ändå att jag i varjefall hade klockan på plats runt handleden.
 
En stund efter att vi kommit hem så kom Busfia över med sina hundar.
 
Jag skulle hjälpa henne att klippa klorna på Julia som är megasprattlig och allt annat än samarbetsvillig.
 
Jag passade även på att klippa Baloos klor som hade blivit ordentligt långa. Sen fick Busfia klippa Nalas klor. Nala är igentligen inte så svår att klippa, det är mest det att jag har svårt att ta mig ned på golvet. Så tjänster och gentjänster, Busfia fick klippa Nala så klippte jag Julia.