0

Hårig städilska

30 Maj -22

En konstig dag blev det. Igår fick jag besked att personal X skulle komma på min insats. I morse hade jag inte hört om någon förändring men fick ändå för mig att dubbelkolla, person X hade blivit utbytt till person Y. Troligen hade jag inte fått veta något om jag inte själv frågat. *illa* Tycker de borde ha koll när de meddelar så nära som dagen före, men tydligen inte.
 
Denna gång lyckades jag dock släppa in och insatsen kunde genomföras, men det var nog mycket för att jag själv frågade så jag viste om förändringen innan.
 
Jag och Nala gick ut och inväntade personalen, sen när de kom så fick de ju hälsa på Nala såklart innan vi gick upp till de gapiga småhundarna. 
 
Väl hemma blev en del gjort, tvätten blev vikt och undanlagd. Mitt datorbord är i betydligt bättre ordning nu än vad det var innan. Ok, för ett otränat öga så ser det nog rörigt ut. Men jag tycker det ser bättre ut och är lättare att hitta saker.
 
Lillbus rum fick sig en omgång det med och där behövdes det verkligen. 
 
Nu har vi dessutom fixat ny färg till min skrivare, eller ja, svart då för det var den som började ta slut.
 
När det var dags att fixa middag så sket det sig titalt. Marvelmannen fick tokfnatt och började konstra och vara allmänt elak. Han anklagar alla omkring sig, orsak, alla i hans klass har fått skägg men inte han. Därav måste han nödvändigtvis vara elak mot oss alla och göra livet surt för oss.
 
Efter att ha googlat så har ja fått fram uppgifter om att riktig skäggväxt vanligen brukar börja komma runt 20-21 års ålder, så Marvelmannen är i det hänséendet inte så¨unik som han tror. Att alla i klassen fått utom han, tja, då är de väll tidiga. Och bara för att lillebror börjat få ansiktsbehåring så behöver ju inte Marvelmannen hålla på sådär. Alla människor är ju unika och olika.
 
Han skulle hjälpa till och koka ris, det skulle ha blivit biff stråganoff till middag, men så blev inte. Han hällde upp knappt en deciliter och sade att det skulle räcka till alla. Då lessnade vi. Han är vuxen. Vill han ha middag får han fixa själv. Vi andra äter annat. Sen får vi se hur det blir imorgon.