0

En sådan kåtbock

Helt sjukt så kåt Baloo är hela tiden. Himlans tur att han är kastrerad för då och då får han till det ordentligt med lilla Julia och fastnar i "hängning".
 
Julia har för det mesta varit lika kåt hon och mer än gärna vikt undan svansen och släppt till. Men idag har hon fräst ifrån några gånger till Baloo så nu märks det att hennes lust börjar avta lite även om han är fortsatt kåt.
 
Inte för att hon säger ifrån varje gång han försöker, men när hon är trött vill hon faktiskt få vila och hon är väl inte riktigt sugen på en omgång var 10:onde minut, om det ens får gå så lång tid emellan.
 
 
Så nu under dagen har Baloo faktiskt fått gå med sitt skvättskydd. Vanligen har han det bara på nätterna nu när han blivit en äldre herre som skvätter omkring sig oavsett hur ofta vi går ut.
 
Nu ikväll sökte hon lugn och kom till mig och kramades. Baloo fick helt enkelt mycket motvilligt och extremt gnälligt acceptera att hon ville ha en paus.
 
Inte tog det många minuter innan lilla Julia somnat mitt under kramandet.
 
I övrigt har dagen varit rätt lugn, typ alla hemma är sjuka med feber, förkylning och hosta.
 
Jag hade dock tur och blev av med en trasig dockvagn, några säckar och massa kartonger som stått ivägen i evigheter här. Känns riktigt skönt, blev mycket luftigare nu.