0

Första besöket på badhuset - Videoklipp

När de stora barnen var små så hade vi när de var två år redan varit på badhuset ett flertal gånger. Men nu med Lillbus har det inte blivit så. Ett skäl är ju pandemin som begränsat en hel del. Ett annat är att jag inte vill gå själv till badhuset med henne och ett annat skäl är att hennes far verkar ha blivit en riktig badkruka på gamla dar. Ja ute har han typ aldrig velat bada. Men nu är det svårt även att få med honom till ett badhus.
 
Men nu äntligen har även Lillbus fått uppleva hur det är att bada på badhus och om man utgår från hennes reaktion så var det en riktig hit.
 
Hon älskade det, vattnet, äventyren i småbarnspoolen, kanelbullen, ja allt. Hon verkligen levde ut all upptäckarglädje fullt ut.
 
Med facit på hand så är jag så glad att vi kom iväg. Inte för att jag själv är överdrivet förtjust i att bada på badhus, men hennes lycka när hon fick göra det slår ju allt, vilken underbar lön jag fick för "besväret".
 
Vi passade på att besöka Hjortensbergsbadet medan vi ändå var hamstervakt hemma hos dottern. Från henne är det nämligen gångavstånd så att skylla på att det är för svårt att ta sig dit håller ju inte heller.
 
Efter alla äventyr och upptäckter på badet så tvärslocknade Lillbus i vagnen och sov hela vägen hem medan vi passade på att besöka affären och handla.