0

Måndagsstäd & hundfix

Nu har jag lite semester i form av att bara ha städning en dag i veckan. Riktigt skönt faktiskt.
 
I måndags var det först och främst Lillbus rum som fick sig en ordentlig omgång. Det behövdes. Sen vek jag tvätten och lade undan det mesta. Även köket fick sig en uppfräshning. Men där är vcerkligen ett ekorrhjul. Man hinner nätt och jämt få undan allt innan det ser lika illa ut igen och så får man börja om.
 
Sen fick särbon ta med sig lillbus och hastigt och lustigt bege sig iväg till Arken Zoo. Vi konstaterade att hundmaten var i det närmsta slut för både Baloo och Nala. Det behövdes helt enkellt fyllas på. Till Baloo blev det en mindre 2 kilossäck, medan Nala fick en 10 kilossäck så jag hoppas nu att hennes räcker ett litet tag.
 
Nala är ju lite yngre och vill gärna kunna leka lite så hennes lilla lager med leksaker fylldes på lite också.
 
Visst, hon har inget emot att leka med Lillbus leksaker heller, och hittills så har hon inte haft sönder något. Men det känns på något vis som om hundleksakerna ändå är mer lämpade för en hund.
 
Sen är det bra att Nnala har eget också eftersom Lillbus då kan gå och hämmta något av Nalas och ge till henne i utbyte och på så vis få tillbaka sitt eget gosedjur eller vad det nu är som Nala för tillfället leker med.