0

Hemskaste dagen

4 Juni -22
 
 
Usch, tvi och blä! Den här dagenn har verkligen varit maximalt blä på alla sätt och vis.
 
Jag vaknade med migrän som var alldeles fruktansvärd och har på grund av det knaprat piller mest hela dagen för att överhuvudtaget kunna ligga vaken i sängen.
 
Dock har hundarna gett mig några mysstunder och det har ju såklart uppskattats massor.
 
Men som om det inte räckte med att jag hade migrän, även Marvelmannen har haft migrän/migränkänning större delen av dagen. Men det räcker inte med det.
 
Särbon (barnens far) kom och lånade min cykel för att han skulle iväg på något som han verkligen sett fram emot. De skulle både bli bjudna på mat och annat, men tyvärr han han knappt mer än komma dit så drabbades även han av migrän, och en riktigt kraftig rackare också. Det slutade med att två snälla damer skjutsade hem honom till mig och jag med min migrän (men jag kan både gå och tala när jag drabbas) fick helt enkellt uppbåda energi någonstans ifrån för att ta mig ut och möta och få med honom hem och in.
 
Yngsta sonen ställde dock upp och gav sig iväg och hämtade min cykel. Som en liten kompensation så fick han låna med sig min cykel så han skulle slippa gå tillbaka hem till sin far.
 
Särbon var här några timmar, åt rester till middag och sen tog han sig tillbaka hem till sig.
 
Något positivt har dock hänt också även om det först drev mig till vansinne. Klockan som jag beställt kom äntligen. Doch inte mmed hemleverans som det stod, nä den kom till Nära dej där vi fick hämta ut den. De som levererade den påstod att de hade försökt att leverera den hem. Men det har jag svårt att tro för när den skulle levererats så var vi hemma, men ingen kom och knackade på dörren. Har de kommit så har de försökt använda ringklockan. Men den är sedan lännge obrukbar då folk ägnade sig åt att busringa på dörren. Så numera står en stor lapp att man skall knacka på dörren eller ringa på telefonen (ej nummer såklart), men de som levererade hade numret eftersom vi var tvugna att ange det vid beställningen.
 
Ingen knackning, inget missat telefonsamtal så nej, de lämnade säkerligen direkt till ombudet.
 
Trotts att jag följde anvisningarna för hur klockan fungerade så lyckades jag först inte alls koppla ihop den med telefonen. 
 
Men efter en del bråk så fick jag klockan att ladda i kontakten till min telefonladdare. USB-kontakten på datorn fungerade inte alls. Efter en stunds laddning så gick det till slut att starta klockan och efter det kunde jag slutligen koppla ihop den med telefonen. Tjohoo! Äntligen slipper jag känna mig naken.
 
Förra klockan gick ju tyvärr armbandet av på, lagom till jag vant mig med att ha klocka.