0

Simmade i tvätt

 
Måndagar är städdag för mig, trist men nödvändigt. I måndags var pinnstolen i bild mer än överfylld av ren tvätt så jag ägnade ett par timmar åt att sitta och vika tvätt. 
 
Vansinnigt tråkigt, men så oerhört skönt när det väl var gjort. Nu ligger bara lite uddastrumpor kvar. Sådana har ju en förmåga att liksom föröka sig, vad man än gör. Ni känner säkert igen det.
 
Efter städningen gick jag ut till cykeln med lite saker som jag skulle lämna in till Benjamins återbruk. Just som jag skulle iväg så såg jag att Jojohan och Lillbus kom prommenerande från busshållplatsen. De hade tillsammans varit hem till Busfia på besök.
 
Lillbus var trött efter att ha somnat en stund på bussen och dessutom var hon i behov av ett blöjbyte så jag väntade utanför porten medan hon fick gå upp med sin far och få blöjan bytt.
 
Efter det så cyklade hon, jag och Jojohan iväg till återbruket där jag lämnade lite saker och hade turen att hitta lite mer sandleksaker till lilltösen och några kokböcker åt äldsta sonen.
 
Men ja måste ändå säga att jag tyvärr tycker att Benjamins återbruk blixit otroligt mycket sämre än vad det var innan poandemin tvingade stället att stänga. Numera känns det som om typ inga lämnar in saker, ja eller så roffas de bra grejerna direkt av folk.
 
Men numera hittar jag oftast inget alls där och mycket saker är trasiga eller rent krimskrams