1

Det blev som ett nytt rum

 
Jag hade kommit till det stadiet att det kändes omöjligt att hålla ordning i mitt rum. Kaoset tog över och blev mig övermäktigt. Så efter att ha funderat lite och rådfrågat en person så satte vi igång och möblerade om samt bytte säng i mitt rum.
 
Fortfarande finns det lite fix kvar att ta hand om. Men nu har jag fått mer golvyta och känner äntligen att jag trivs. Lite kaos finns det kvar men inte i närheten av lika mycket som innan.
 
Nu känner jag att jag trivs och har kontroll i min vrå igen och det känns så skönt.
 
Det som annars är vanligt när det gäller mig är att jag börjar möblera om på alla ställen sammtidigt och på så vis skapar mer kaos än vad det var innan jag började. Men den här gången bestämde jag mig för ett rum och det skulle göras klart innan jag ens fick tänka tanken att börja någon annanstans. Målet nu var att få ordning i mitt sovrum och på kaoset som var där utan att för den delen skapa mer kaos.
 
Resultatet är jag riktigt nöjd med. Men det hade aldrig gått utan att barnens far hjälpte mig, så för det ska han få några Cola vid tillfälle. Det har han förtjänat för han har både skruvat, burit, kånkat och släpat saker omkring till det blev som jag ville. Tack snälla, det blev perfekt!
 
Resultatet kan ni se i videoklippet nedan.
1 Spinn:

Kul att få se ditt rum! ❤️

Svar: Tack :)
aspieblogg.se