0

Vikt tvätt & tv bänk

Förmiddagen ägnade jag åt att med lite hjälp riva ut allt ur lillbus byrå, vika om och lägga ned igen i ordning så man kunde hitta något. Samt vika en himlans massa kläder som var rena. Jag vek allt Lillbus och lade ned i hennes byrå. Sen var det filtar, sängkläder, handdukar, kläder med mera att ta hand om och lägga in på plats.
 
När tgvätten var klar så cyklade jag bort till återbruket där jag hittade en stol jag gillade som nu får ersätta reservstolen jag hade här hemma. Detta öppnade upp möjligheten att istället för att ge bort tre stolar som mest stod i vägen så kan jag istället ge bort fyra stolar som matchar varandra till en tjej som sepparerat från sina barns far. Hon ska komma imorgon och hämta de fyra stolarna.
 
Sen hittade jag en tvbänk till Busfia. Den fick Fredrik komma och hjälpa mig att ta hem till mig.
 
Senare på eftermiddagen så kom busfia tillsammans med sin farfar och hämtade tvbänken och lite annat smått och gott som jag hade packat ihop. Busfia fick även ta med sig Lillbus ryggsäck med kläder som vi hade packat ihop. Då blir det lite lättare för mig i morgon då Lillbus och jag ska ta med Baloo och åka till Busfia.