0

Karantän - Covidskit

Just nu händer inte mycket här i bloggen. Det finns liksom inte så mycket att skriva. 
 
Först var vi i karantän en vecka för att ena grabbenbn testade ja, varken positivt eller negativt, eller båda resultaten i samma. Ja vet inte hur vi skulle tolka det så vi tog det säkra före det osäkra och satte oss i karantän för att inte riskera att föra smitta vidare.
 
När karantänen äntligen var över (vad vi trodde) så åkte jag och lilltjejen och hälsade på min dotter som nyligen flyttat till egen lägenhet.
 
Sen när jag kom hem så blev jag tvärdålig knall och fall. Högst troligt av en vanlig men icke desto mindre jobbig vanlig förkylning med nästäppa, massa gult snor, hosta, rossel i luftrören och äckliga gula slemklumpar som hostades upp.
 
Äldsta grabben blev dålig medan vi var borta. Han hade absolut noll ork, ännu mindre än vanligt och var genommförkyld med stor påverkan av feber så han blev ju hemma från skolan såklart och nytrt PCR-test togs. Hans var positivt medan mitt var negativt så det var ju bara att börja om med ny karantän. Så ja, nu vet ni ju vad jag sysslar med. Jag bara längtar till grabben ska bli frist och sen ha minst 48 timmar symtomfritt så han kan gå tillbaka till skolan och så vi kan få till en vanlig vardag igen.
 
Nu har ju dessutom Öppna Förskolan äntligen öppnat upp igen och Lilltjejen har ju såklart längtat efter sina kompisar där också.
 
Jaja, men först måste vi alla bli helt friska såklart!
 
Det positiva är ju ändå att ingen av oss blivit allvarligt sjuk och jag vill ju ändå hoppas att vaccinationerna gjort sitt där. Vanligen brukar jag själv tex bli ruskigt dålig av en helt vanlig förkylning. Att den sitter i typ två veckor eller längre hör inte alls till ovanligheten , snarare tvärtom. Men sedan jag fick min första dos med vaccin så upplever i varjefall jag att även förkylningar blivit lättare att genomlida.