0

Torsdagsliv

Torsdagen var full av inplanneraded saker. Först ut var det tråkgöra, städning. Inget jag hade minsta lilla lust med. Men som jag ändå lyckades bita ihop och genomföra.
 
Sen efter det bar det iväg till kommmunhuset med en av barnen som skulle träffa LSS-handläggaren gällande sin ansökan om kontaktperson. Ingen kan ju på förhand säga hur dessa möten går. Men det kändes som om det gick bra och det kändes som om hon faktiskt förstod behovet så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas påå det bästa.
 
Vi fick i varjefall veta att barnet kommer att få post hem i sitt namn med information ifall hen blir beviljad. Blir hen det vilket vi hoppas så går de vidare och letar efter någon kontaktperson som kanske kan vara lämplig.
 
När det sedan blir aktuellt så kommer hen att få träffa förslaget, först på kommunhuset och sedan om det önskas kanske en till två ggr för att "känna sig för" innan beslut tas om det blir den personen.
 
Efter mötet så drog jag till biblioteket där jag satte mig och läste i väntan på att Fredrik skulle komma. Sen var det dags för årsmöte i hemgygdsföreningen där Fredrik är sekreterare.
 
Jag fick även höra lite när Peter Andersson berättade om sin uppväxt som lotsson ute på Hävringe samt om hans tidigare år som bland annat båtman.
 
Sällan blir jag intresserad av histora men av någon underlig orsak så lädde denna erfarenhet till artt jag köpte hans bok och även fick den signerad.
Idag verkar det vara ett typiskt aprilväder. Urk... Från ingenstans kom äcklig snö... Ursch och fy!