0

Som en gammal disktrasa

Jag känner mig verkligen inte pigg, långt ifrån. Tack och lov så har jag inte längre lika ont i halsen som jag har haft.
 
Men min energi är typ på noll eller rent av ännu lägre. Knappt jag ens har ork att fokusera på serier. Att ta mig ut till köket när maten var klar för att äta där, ja de fanns inte ens på kartan.
 
Min lilla energi just nu går åt till att ta mig mellan sängen och toaletten och snyta ut massa läskig slajm.
 
Min inre termostat löper amok. Termometern säger visserligen inte feber, men ena stunden fryser ja så de känns som om jag aldrig ska bli varm och i nästa stund svettas jag så mycket att det nästan känns som om jag skall självantända samtidigt som glasögonen blir alldeles immiga.
 
Hoppas innnerligt att detta elände går över snart. Äldsta grabben fyller ju 18 år på lördag och till dess vill jag verkligen ha blivit frisk. Men nu när Fredrik varit förbi apoteket och fixat lite mera Rinexin åt mig så går det i varjefall lättare att andas och att snyta ut äckelklet.
 
Sist jag var förbi hos min äldsta dotter så hade jag med utskrift på dessa två kort som hon fick laminera åt mig. De saknades nämligen två kort i ett spel som Marvelmannen köpte på loppis för ett tag sedan. Men som tur är så kunde vi göå nya så spelet blev komplett. Hoppas på att kunna spela det så fort jag mår bättre. Helst nu medan kidsen har lov. Men vi får väl se hur det går med det.