1

Jippo på stan

I Lördags var jag segare än seg och mer eller mindre bortklopplad från mina hjärnceller när jag vaknade.
 
När jag slog upp ögonen såg jag att jag hade fått ett meddelande från Fröken Spontan, men ja var så trött att ja knappt fattade vad jag hette.
 
Men när hjärnan till slut vaknat till och jag viste vem jag var så förstod jag. Det var jippo på stan med bland annat musik, Lilla paprikaloppet med mera.
 
Lillbus och jag hakade på Fröken Spontan ned till centrum. Lillbus var väldigt intresserade av de större barnen som paddlade kanot i lilla fontänen mitt på torget. Sen åt hon korvbröd med senap.
 
Lilla fröken var på ett väldigt omväxlande humör, ena stunden jätteglad för att i nästa stund vara så arg och ledsen så tårarna sprutade för att sen bli glad igen.
 
Efter en del protester så anmäldes hon till lilla Paprikaloppet tillsammans med Fröken Spontan.
 
Lyckan i Lillbus ansikte när hon kom traskandes i mål och jag stod där och hejjade på henne och sade att hon var duktig var verkligen hjärtevärmande och helt obeskrivbar.
 
Sen följde hon stolt med oss till där de delade ut goodiebagd till alla barn som deltagit i loppet. Gissa om tösen blev glad när hon själv fick ta emot sin påse.
 
Efter att Lillbus deltagit i lilla Paprikaloppet så fick hon såklart leka en stund på lekplatsen mitt på torget.
 
Men sen gick vi och  tog en fika tillsammans och bara pustade ut innan det var dags att bege sig hem så lillbus fick vila middag efter en tuff dag med massa intryck.
 
På vägen hem mötte vi en bekant filur som kom fram och hälsade på Lillbus, men jag tror hon var för trött av alla intryck för att koppla ihop vem det var nu när hen inte var på sin vanliga plats.
 
Stort tack till Fröken Spontan som gjorde det möjligt för Lillbus att vara med i Lilla paprikaloppet!
 
 
1 Anonym:

Låter som en underbar dag.
Lilla underbara människor Myra vad duktig hon var.

Fröken spontan är en riktig klippa med ett hjärta 💓 av guld tycker jag.

Är så glad att hon finns i erat liv ♥️

Kram Sis.

Svar: Tack snälla <3
aspieblogg.se