0

Hon bär på ett monster

 
Min lilla söta prinsessa bär på ett litet monster inom sig.
 
Oftast har hon monstret under sträng kontroll, men ibland, när hon känner sig lite hängig och inte helt hundra, då tappar hon kontrollen och minstret träder fram i dagsljuset.
 
Monstret är litet men sött, lite vilset här i världen och vet inte alltid vad de vill och då blir monstret sådär extra gnälligt och ingenting är bra nog.
 
Lilla monstret vet inte vad hon vill och blir frustrerad när inte heller vi vet vad hon vill. I söndags tittade monstret fram då och då genom extra känslighet, missnöjdhet och gnäll. Men lilla solstrålen lös starkt igenom när tösen fick inviga sina sandleksaker. Att gunga var heller inte helt fel. Lilla solstrålen drog iväg med Fröken Spontan direkt till lekplatsen igår när vi kom ut utanför porten.
 
Men sen började lilla monstret skymta i skuggorna så då bestämde jag att det var dags att gå hem så hon fick sova.
 
Somna gjorde hon fort och sov rätt länge. Men framåt lunchtid började monstret i henne att komma fram igen. När hon sedan fick gå och lägga sig var hon inte längre ett litet monster, då var hon ett riktigt argt monster.
 
Får se vad morgondagen bjuder på. Eftersom städning står på schemat så hoppas jag ju på en glad och go tjej som antingen vill leka själv eller en som vill hjälpa till efter egen förmåga. Vi får helt enkelt vänta och se vad det är för sida hon visar oss imorgon.
 
Men en sak råder det ingen tvekan om och det är att jag älskar henne, med monster och allt!
 
Fotot har Fröken Spontan tagit!