0

Förflugen läslust och socialisering

Idag var jag över till Busfia och socialiserade med hamstrarna och kollade att alla mådde bra.
 
 
Två av killarna gjorde jag iordning en ny bur till och tömde den gamla buren de hade i en sopsäck. Sen får Busfia själv skölja rent buren när hon kommit hem.
 
Sen unnade jag mig en stunds avkoppling och lade mig på soffan och läste lite i en bok. Jag har märkt på senare tid att ja börjat sakna detta med att läsa böcker, men samtidigt har jag svårt att få ro i kroppen så jag kan koppla av och läsa.
 
Så nu har ja "börjat om" med lättlästa barn och ungdomsböcker som ja inte behöver tänka så mycket när ja läser. Ni vet de där böckerna man minns från ungdommens dagar då man bara kastades huvudstupa rätt in i handlingen. Kanske kan det väcka upp min "läslust" vars låga glimmar oroväckande svagt i nattens mörker.
 
Om bokens handling står följandde: "Ett helt hus med hundar, det låter väl fantastiskt! Linda och Bob hade aldrig varit med om något roligare. Men gissa om de fick jobba!"
 
Boken var lätt att läsa och underhållande då jag gillar det mesta som har med barn och djur, främst hundar att göra, så denna var verkligen i min smak.