0

Barnfritt

Idag hängde jag med Fröken Spontan till Påljungshage.
 
Lillbus som hade feber fick vara hemma med sin far och bror under tiden. Måste säga att det faktiskt var riktigt skönt att vara barnledig en stund utan att behöva stressa utan kunna gå i lugn och ro i affärerna och bara kika runt.
 
Lunch passade vi på att äta på Chopchop. Där såg jag att de fått in en nyhet, Chicken Pad Thai, en rätt jag ätit på många ställen i sverige och även i Thailand.
 
Såklart blev jag nyfiken och ville testa och visst, god var den absolut, men definitivt inte denn godaste Pad Thai jag ätit och i mitt tycke så var det på tok för mycket jordnötter på sidan.
 
Ett plus däremot var att de lagt chiliflingorna vid sidan så de var lätt att undvika om man kände att man inte ville ha dem.
 
Inne på Arken Zoo blev det en ny ID-bricka till Baloo. Eftersom Fredrik inte längre hade kvar det numret som stod på ID-brickan så kändes det riktigt aktuellt att byta ut ID brickan.
 
Efter att vi kikat runt i sista butiken så gjorde vi ett stopp på Chopchop igen och köpte glass med friterad banan. Otroligt länge sedan sist jag åt det, men gott var det.