0

Vi mötte en partiledare efter en massa lek

Lillbus och jag startade dagen med en lång härlig sovmorgon som sedan följdes av att vi gick till Öppna Förskolan och lekte. Väl där upptäckte vi att det var ovanligt många som kom idag för att vara en måndag, även några stora barn kom. 
 
Lillbus däremot var mest nöjd med att pyssla lite för sig själv och liksom kolla in vad de andra gjorde lite då och då. Men idag var hon i det där humöret då liksom allt var hennes. 
 
Men, hon var ändå lite snäll mot grabben som brukar komma nästan varje dag då hon var där. Han är lite yngre än henne så hon kan ändå gå med på att han får ha någon bil och någon leksak, men hon ska såklart alltid ha mest själv.
 
 
När det var dags för fikat (som vi hade mes oss själva då Öppna Förskolan än så länge pga pandemin inte erbjuder fika till en billig peng) så ville Lillbus sitta vid samma bord som sin yngre killkompis och hans mamma.
 
På vägen hem gick vi och köpte lite att äta åt Marvelmannen som var hemma med migrän. På vägen blev Lillbus bjuden på en klubba av en person som blivit väldigt förtjust i hennes charmiga och alltid glada attityd.
 
Väl hemma blev det lite vila för Lillbus och mental återhämtninng för mig innan vi packade ihop oss och cyklade iväg för att möta hennes far vid Mythos. Hennes bror Jojohan kom lite senare och anslöt sig till vårat sällskap.
 
Maten... tja... Den var ju ätbar men jag kan inte precis säga att det var någon höjdare. Pommesen var dock helt ok. Men av en Á la carte meny så förväntar jag mig liksom lite mera. Att standarden skall vara högre än på en vanlig vägkrog. Men kanske är det jag som är kräsen och petig? Grillbiffen ja valde tyckte jag mest smakade tillsatt salt eller möjligen grillkrydda. I övrigt så var det som en hamburgare i smak och konsistens, bara formen som skilde ut lite. Sen låg det några konstiga röror hopblandat på tallriken. Ena röran smakade som hummus, men vad de andra var för något vet i sjutton. Nåväl, trevligt var det i varjefall.
 
 
Lillbus sitter och ritar en tavla till sin far medan Fredrik och Jojohan är fördjupade i Fredriks mobil.
 
Vi fick även möjlighet att träffa Nooshi Dadgostar, Vänsterpartiets partiledare och ta ett foto på henne tillsammans med Fredrik och vår yngsta dotter.