0

Sjukstugan fortsätter

Idag har jag inte gjort så mycket känns det som. Fixade medicindosetten och sen blev det en tur till affären medan barnens far var här och tog hand om Lillbus.
 
När jag kom hem från affären så drog deras far iväg och hämtade några kassar med kläder. Riktigt bra med dessa skänkesgrupper på facebook. För några dagar sedann gav jag bort en hel del kläder som Lillbus har vuxit ur, man kan ju liksom inte spara allt, idag var det min tur att få ta emot kläder.
 
Känns bra, för nu har hon kläder i rätt storlek så hon klarar sig, behöver bara komplettera med lite småsaker, som exempelvis en varmare jacka och blir det ännu kallare så kan det även bli aktuellt med thermobyxor framöver.
 
Många har frågat om dagis och nej, det är inte aktuellt i dagsläget. Det plannerar jag till efter kommande sommarlov.
 
Lillbus verkar piggare idag än vad hon varit, nu har hon inte fått alvedon sedan natten till idag och temperaturen hennes har legat skapligt. Senasty jag kollade var vid 16-tiden, då hade hon 37,2. Det märks att hon är piggare nu för idag har hon inte alls velat vara lika mycket i sin säng, hon har både lekt och ätit lite. Fast hon har varit väldigt dålig på att äta några dagar, mest vatten som gått att få i henne, men ibland har jag fått i hene någon grötklämmis eller lite nyponsoppa också. Hostar gör hon dock fortfarande så det blir väl till att vara hemma lite till med henne.
 
Äldsta granbben vaknade med halsont idag så han blev också hemma. Nu i dessa Coronatider får man tänka till lite extra och kanske stanna hemma även då man i ett normalläge (som innan Coronan) kanske hade valt att gå.
 
Barnens far stannade kvar och åt Spaghetti och köttfärssås med oss och det tror jag kan ha bidragit till att Lillbus faktiskt åt lite. När hon känner sig lite hängig brukar hon ofta vilja ha alla samlade.