0

Kokta pengar och tips från mig!

Idag har det minst sagt hänt mycket. Som vanligt på fredagar så startade vi med Öppna Förskolan där Lillbus lekte nöjt i "hemvrån" och kokade pengar i kastruller. Sen lekte hon en hel del med gåvagnen som vanligt. Själv blev jag charmad av en söt liten kille.
 
Sen drog vi vidare till ICA och handlade till middagen. Marvelmannen klev av i centrum och sammanstrålade med oss. Efter handlingen så fikade vi lite. Jag tog en varm macka med ost och skinka medan Lillbus och Marvelmannen yog varsin bulle med grönt klet i. Jag tror bestämt att Lillbus åt mest för hon åt upp sitt och flörtade till sig lite mer av sin bror.
 
En stund vid lekplatsen blev det också medan vi väntade in att Fredrik skulle komma. Lillbus hon var fullt upptagen med lek och ville inte alls gå hemåt när det blev dags. Väl hemma tvärslocknade jag och vaknade avc att de andra påbörjat middagen i köket.
 
Efter vi ätit drog Fredrik och Jojohan hem till Fredrik och vi andra gjorde oss klara för att varva ned. Men kort efter det dök Busfia och Elmo upp. 
En minst sagt trevlig överraskning. Tillsammans satte vi oss och spelade några givar på kortspelet 500 innan det var dsags att ta ut hundarna. Lillbus var såklart med och hejjade glatt på sin storasyster.
Efter spelet fick Lillbus gå och lägga sig. Det tog inte alls många minuter innan lilkla hjärtat somnat och sov gott. Marvelmannen stannade inne medan Busfia och jag tog med hundarna ut och mötte Fröken Spontan för en gemensam promenad.
 
Medan vi var ute så stötte vi på en bekant person som slog följe med oss en bit. Medan vi sedan stod och surrade utanför porten sån kom ytterliggare en person och anslöt sig till sällskapet.
När de två gick vidare på egna äventyr så tog Busfia med hundarna upp medan jag själv stannade ute en stund med Fröken Spontan.
 
Slutligen vill jag avsluta med att tipsa om en att som min yngsta son visade mig. Den heter Color Note. Jag tycker den är grymt bra. Dels kan jag lätt och smidigt bara göra små anteckningar på typ anteckningsblad. Men jag kan även göra listor i olika färger där jag kan stryka över sådant som inte längre är aktuellt.
 
Jag har nu börjat göra en form av Todo listor med vissa saker som jag annars lätt glömmer av.