0

Ingen vila idag inte

Idag drog jag och Lillbus till Ica tillsammans med Fröken Spontan.
 
Jag fick inte med allt jag behövde handla igår så det fick bli en tur även idag. Toalettpapper och sådant behövs ju liksom också. Som tur äe så hade jag gjort en inköpslista innan, tycker det är otroligt smidigt att jag kan göra listan i appen och så dyker den upp i scannnern på ica när jag handlar. Praktiskt! Det gör liksom att det inte blir fullt lika många onödiga inköp.
 
Fast det blev såklart lite oplannerat också som exempelvis en pipmugg till Lillbus. Hon har ju hund hemma så självklart skall hon ju också ha en pipmugg med en hund på.
 
Sen blev det tandborstar till både mig och Lillbus, sådant måste ju bytas ut mellan varven.
 
Men innan vi gick in och handlade så startade vi äventyret med att fika. Självklart bjöd jag även Fröken Spontan på fika. Något Lillbus tyckte var riktigt kul var att mata Fröken Spontan med både viltsvinskorv och mos. =)
 
När vi handlat klart så tog vi oss hemåt. Marvelmannen fick komma ned och hämta allt vi handlat och sen följde Lillbus och jag med Fröken Spontan hem till henne.
 
Vi stannade en stund och hade det mysigt men sen var det dags för oss att bege oss hem och fixa mat. Marvelmannen väntade ju hemma och skulle också ha mat.
 
Sen på kvällen kom Busfia förbi en jättesnabbis och hämtade lite mjölkfri välling som Lillbus inte ville ha. Den ska hon istället ge till hamstrarna.