0

Idag har vi testat

Lillbus och jag har ju våra rutiner som vi försöker följa så idag var vi på Öppna Förskolan igen och lekte. I måndags däremot funkade det inte eftersom vi var iväg och köpte jacka till henne då. På Öppnis var det ovanligt många barn att leka med idag. Till största delen var hon stora tjejen bland alla småttingar, men på slutet kom en flicka som var jämngammal med henne. De två hade vagnrace med varandra. Var riktigt kul att se.
 
Ja, som ni ser så passade jag även på att kolla om hon kan ha åkpåsen fortfarande och det gick ju bra. Skönt! Då behöver jag inte leta efter täckbyxor till henne för när det blir kallt och djävligt vill jag iallafall inte vara ute mer än nödvändigt. Min plan var att testa åkpåsen men att sen ta ur den innan vi gick till Öppnis, men som ni ser så röstade Lillbus för att ha kvar den. Fast ja tännker ändå passa på att ta bort den när hon inte ser så vi kan ta fram den när det blir kallare istället. Annnars kommer hon ju att frysa när det blir kallare ute.
 
Efter Öppnis drog vi till affärn där jag handlade till midagen. Passade även på att köpa Kiwibär som jag aldrig sett innan. Måste ju såklart testa. Bra beslut, de var nämligen riktigt goda. Smakade precis som kiwi tycker jag men ja slapp hålla på och skala håriga läckerheter. Dessa var bara att äta som de var. Fast Lillbus däremot var mindre imponerad.
 
Vi har även mött en del trevliga överraskande personer idag. Två som jag "känner" sedan innan, samt en äldre dam med rollator som visade sig vara riktigt trevlig och spännnande. Tydligen har hon i sina yngre år varit yrkeschaufför och en av de första kvinnorna på den depån hon tillhörde då hon körde ut post med både bil och lastbil.
 
När jag kom hem gjorde jag efter lite vila middag bestående av ris med currysås och kyckling samt ärtor. De var första gången Lillbus testade det och tydligen föll det lilla damen i smaken för hon slevade in som bara den och ville ha mera.